Auksjon for Hand2Hand
Det har nå kommet bud på 50 000,- Fotograf Roger Svalsrød har gitt fem bilder til Hand 2 Hand. Nå skal bildene med Halden-motiver auksjoneres bort. Den anerkjente fotografen selger disse bildene for 20.000 kroner per stykk. Det er med andre ord en svært verdifull gave han har gitt bort til Hand 2... Read more.
Skole innsamling
I år igjen har Halden Videregående Skole ved elevrådet valgt å støtte Hand2Hand i forbindelse med  ODdagen. Dette setter vi utrolig stor pris på og er en av de største innsamlingene Hand2Hand har i løpet av ett år. Totalbeløpet som blir samlet inn har variert noe, men i de årene som det har... Read more.
Turen til Romania
Her er noen av inntrykkene til vår ambassadør Åge Sten Nilsen etter en tur med H2H til Romania «Noen inntrykk fra min tur til Romania for å støtte H2H (Hand 2 Hand), en liten veldedig organisasjon som jobber blant trengende i Romania. De har et program som inkluderer utdanning, helse, sikkerhet og terapi.... Read more.
«Kayaweta» en bok til inntekt for H2H
Høsten 2017 kom østfoldforfatteren Tom Thowsen ut med spenningsromanen «Kayaweta», som er hans tredje roman. Den har fått gode anmeldelser i lokalavisene i Østfold. De omtaler den som spennende, lærerik og velskrevet. I tillegg har den engelske utgaven fått strålende anmeldelser på Amazon — verdens største bokmarked. «A fun-filled archaeological adventure» Citadell Forlags... Read more.
Norges mest positive bil ?
Takket være Jensen & Scheele samt Mitsubishi Norge kjører H2H en Outlander PHEV som vi er meget fornøyd med. Og at bilen blir lagt merke til opplever vi titt og ofte. Folk stopper opp tar en titt på bilen og smiler og da er vårt mål nådd. Vi ønsker med alt vi gjør å... Read more.
Fin dag på Kornsjø
H2H var så heldige å bli invitert til å ha en stand på Kornsjødagen Lørdag 2 juni.  En dag fullt med glede, solskinn og mange mennesker som bryr seg om andre. På vår stand viste vi frem bilder av H2H sitt arbeide i Romania samt delte ut brosjyrer om hvordan du kan være... Read more.
Åge Sten en ambassadør for H2H
Søndag 11/2 var det duket for konsert på Bryggerhuset i Halden, tror jeg snakker for de fleste som var der når jeg sier  at dette var en fantastisk kveld. En kveld med masse kos og hygge. Med mye god musikk og ærlig småprat la Åge opp til en meget hyggelig kveld for oss... Read more.
Lindhaugen AS sponser H2H
H2H er stolte av å presentere vår hovedsponsor Lindhaugen AS. Maskinentreprenøren og anleggsgartnerfirmaet bidrar til å styrke vår satsing i Romania. Det setter H2H stor pris på.  Lindhaugen AS bidrar med midler, som har gjort det mulig for H2H å opprette en stilling (50 %) i Romania. Alexandra Adina Rădescu er ansatt av... Read more.
H2H sitt største prosjekt noensinne
Vi setter nå gang med prosjektet «Utdanning – Helse – Sikkerhet» i Voartopele De Sus – Romania. Allerede har 5 studenter og 2 lærere fra Halden Videregående skole besøkt Romania og levert og satt opp 25 datamaskiner. Dette som ett ledd i utdannings biten av prosjektet, her har vi videre planer om språkundervisning... Read more.
God Jul
Det er snart Julaften og mange av oss gleder oss til å være sammen med familie og venner. Mange barn gleder seg til gavedryss, kanskje i mange tilfeller for mye av det gode. Det er familier i Norge som har sendt sine søknader til Ekstra Giverglede og Frelsesarmeen som takket være ildsjeler får... Read more.
IT i Voartopele
H2H står foran sitt største prosjekt noensinne. Under overskriften»utdanning – helse – sikkerhet» har vi som mål å gå inn med hjelp under alle tre kategorier i Voartopele De Sus som av FN er rangert som ett av de fattigste områder i Europa. Allerede har 5 studenter og 2 lærere fra Halden Videregående... Read more.
Neste tur
Det nærmer seg med stormskritt avreise for en ny tur til Romania. Mandag 13/11 reiser Tom fra H2H ned for å gjennomføre møter med frivillige og besøke  noen av våre prosjekter. Fredag 17/11 kommer Jan Burud fra Halden ned. Jan er utdannet brannmann og skal være med å planlegge begynnelsen av prosjektet i... Read more.