H2H sitt største prosjekt noensinne
Vi setter nå gang med prosjektet «Utdanning – Helse – Sikkerhet» i Voartopele De Sus – Romania. Allerede har 5 studenter og 2 lærere fra Halden Videregående skole besøkt Romania og levert og satt opp 25 datamaskiner. Dette som ett ledd i utdannings biten av prosjektet, her har vi videre planer om språkundervisning... Read more.
God Jul
Det er snart Julaften og mange av oss gleder oss til å være sammen med familie og venner. Mange barn gleder seg til gavedryss, kanskje i mange tilfeller for mye av det gode. Det er familier i Norge som har sendt sine søknader til Ekstra Giverglede og Frelsesarmeen som takket være ildsjeler får... Read more.
IT i Voartopele
H2H står foran sitt største prosjekt noensinne. Under overskriften»utdanning – helse – sikkerhet» har vi som mål å gå inn med hjelp under alle tre kategorier i Voartopele De Sus som av FN er rangert som ett av de fattigste områder i Europa. Allerede har 5 studenter og 2 lærere fra Halden Videregående... Read more.
Neste tur
Det nærmer seg med stormskritt avreise for en ny tur til Romania. Mandag 13/11 reiser Tom fra H2H ned for å gjennomføre møter med frivillige og besøke  noen av våre prosjekter. Fredag 17/11 kommer Jan Burud fra Halden ned. Jan er utdannet brannmann og skal være med å planlegge begynnelsen av prosjektet i... Read more.
Nytt prosjekt
Ved en tur vi hadde til Romania i September 2017 ble vi informert om at Voartopele De Sus er rangert som ett av de fattigste områder i Europa. De har blant annet en brannbil som ikke har startet på flere år. H2H kontaktet da Jan Burud som jobber ved Halden Brannstasjon, som umiddelbart... Read more.
Godhetens arkitekt
Godhetens arkitekt Etter mer enn 17 år med ustoppelig engasjement, pågangsmot og veldedighetsarbeid, er i dag støtte til fosterfamilier, familier med andre særskilte behov, involvering og tilstedeværelse i barnehjem etc, bare en brøkdel av hva H2H har klart å gjennomføre, mye takket være Tom`s unike innsats og gode gjerninger. På bakgrunn av dette... Read more.
Flere frivillige
Flere frivillige  Det er stadig behov for frivillige i H2H. Har du noen få timer pr mnd å avse kan vi tilby meningsfylt arbeid. Det å bruke en liten bit av sin fritid på å hjelpe andre kan vi skrive under på er en god investering i også egen tilfredsstillelse. Vi trenger hjelp... Read more.
Med Twang o Matic til Romania
Det er alltid hyggelig å ha med nye mennesker til Romania. Denne gangen var det bandet Twang O Matic fra Halden med Nils Tempo, Steinar Nilsen og Olle hov som ble med. Vi dro ned Onsdag 13/9 og allerede på Torsdag var det konsert på Clubul Taranalui. Mens vi hadde møter og planla... Read more.
Niki og ”Carousel” foreningen
Niki er god gammel venn av og frivillig hos H2H. Niki med venner og ansatte fra ”Ciao Niki Osteria” samlet til julen (2016) 40 presanger til barna i Rucăr-by fosterhjem. Ikke nok med det, lagde Niki i slutten av februar middag til 50 hjemløse i et midlertidig hjem på Christian Tell 21, Bucharest.... Read more.
Donasjoner fra Norge
H2H Romania har mottatt donasjon fra Norge. (Ryggsekker, notatblokker, kulepenner, blyanter, linjaler og stiftemaskiner) Vi lagde 22 ryggsekker med alt nødvendig skolemateriale og dro til barna som går på ”Hope” dagsenter som ligger i Splaiul Independenței gate. Senteret er underlagt Dep. For barnevern, sector 6. Sammen med ”Sunday”, som er Smilemobil sin maskot,... Read more.
Frukt og grønt til barna
Vi har fått ett godt forhold med barna hos ”Day & Night” senteret, sector 5 i Bucharest. Vi forsøker å være der når de enn måtte ha behov. De fleste av dem er små barn som går i barnehage for første gang, noen i første klasse. Barn i denne alderen trenger sunt og... Read more.
Brev til Julenissen
For tredje året på rad gjennomfører H2H prosjekt ”brev til julenissen”. Vi er nå kjent med gangen i prosessen og hvor lang tid ting tar. Barna har ventet siden jul i fjor og er som alle barn ivrig etter å få skrevet brev til nissen om hva de ønsker seg. Vi starter i... Read more.